Centra cilvēka izaugsmei Torņakalns atklāšana 31. oktobrī!

31. oktobrī Centrs cilvēka izaugsmei “Torņakalns” svinēs atklāšanas svētkus. Mirkli pirms šī nozīmīgā notikuma savās pārdomās par centra izveidi dalās Rīgas Lutera draudzes mācītājs, Latvijas Universitātes docents Linards Rozentāls:

“Kādi varētu būt mūsdienu cilvēka lielākie jautājumi? Manuprāt – kā man dzīvot laimīgu un mīlestības pilnu dzīvi? Kā man dzīvot dzīvi, kurā klātesošā mīlestības pieredze “paēdina” un dziedina un dara laimīgākus man apkārt esošos cilvēkus? Kā man palīdzēt veidoties tādām attiecībām indivīdu, grupu, tautu, nāciju, rasu, dažāda dzīvesveida un dažādu politisko un reliģisko uzskatu pārstāvju vidū, lai cilvēce varētu dzīvot vienmēr un augt dziļumā, kā veicināt to, lai katrs šajā pasaulē var atrast un iemantot sev cienījamu un no visiem pārējiem akceptētu vietu? Kā dzīvot mums visiem kopā un katram atsevišķi tā, lai cilvēce neietu bojā savstarpējās ķildās un karos? Kā dzīvot dzīvi, kurā es piedalos pie tā, lai lai šī pasaule veidotos par mielastu, kurā cilvēki viens ar otru dalās, nevis viens otram cenšas ko atņemt, lai šī pasaule veidojas par vietu, kura cilvēku dziedina, nevis padara slimu un izkropļo. Tie ir mani mazie un lielie jautājumi par dzīvi.

Es ceru, ka Centrs cilvēka izaugsmei “Torņakalns” kļūs par vietu un pieredzes telpu, kur mēs to katrs atsevišķi un kopā varēsim mācīties un praktizēt, kā atbildēt uz šiem jautājumiem nevis tikai vārdos, bet savā reālajā dzīvē.”

 

Uzzināt vairāk par CCI Torņakalns>>

Sekot CCI Torņakalns Facebook lapai>>

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes.